De Houtenvloeren Specialist

Vloerenvakman voor het leggen van houten vloeren

 images2
 phto0450klein
 phto0454

Wij maken bij u thuis een garantie bewijs ten aanzien van het leggen. De onderstaande voorwaarde zijn in ontwikkeling en kunnen anders zijn bij oplevering.

Legvoorwaarden: Algemene voorwaarde gedeponeerd bij de Kvk Rotterdam onder nr 24349006 & nr 24333863.

 1. Als de klant heeft getekend verklaart hij tevens met de voorwaarden akkoord te gaan.
 2. Ondervloer te vochtig; Dit houd in dat wij de klant hebben geadviseerd de vloer niet te installeren er moet eerst een bouwdroger in het pand geplaatst worden om de vloer te drogen.
 3. Ondervloer niet egaal; Dit houd in dat we de klant er op hebben gewezen dat de ondervloer niet recht is en dat de geïnstalleerde vloer op de naden open kan gaan staan of zelfs los kan laten.
 4. Bobbel in de vloer, Zie voorwaarde 3.
 5. Kuil in de vloer, Zie voorwaarde 3.
 6. Plint sluit niet door scheve muren; Dit houd in dat we de klant er op hebben gewezen dat de muur niet recht is en dat je van boven af tussen de plint en de muur kan kijken hier is door ons niets aan te doen.
 7. Vochtscherm is gewenst; Dit houd in dat wij de klant hebben geadviseerd om een onder zijl onder de ondervloer te installeren dit om vocht doorslag van onderaf te voorkomen als wij dit hebben geadviseerd en de klant wil geen vochtscherm gaan we de vloer niet installeren.
 8. Vloer en huis is correct opgeleverd; Dit houd in dat de klant heeft gezien dat de vloer netjes en recht en zonder schade en in nieuwe staat is overgedragen aan de klant, ook heeft de klant gezien dat zijn huis niet door ons is beschadigt.
 9. Legrichting doorgenomen; Dit houd in dat we met de klant hebben besproken hoe we het beste de vloer kunnen installeren wij zullen altijd wild verband adviseren, met de richting van de licht inval mee
 10. Deur inkorten; Dit is werk dat aan het licht komt tijdens het installeren van de vloer dit moet apart van het installeren van de vloer afgerekend worden met de vloerenlegger en bedraagt € 15,00 per deur.
 11. De klant is zelf verantwoordelijk voor het materiaal dit houdt in dat wij geen materiaal gaan halen voor de klant als we materiaal te kort komen of het is op, en wij moeten een andere keer terug komen dan kost dat € 55,00 voorrij kosten € 10,00 per vierkante meter leggeld en € 2,50  per meter voor plinten te installeren.
 12. Uitleg verstrekt oplossing vochtige vloer;  Dit houd in dat we de klant adviseren een vochtscherm te plaatsen zie punt 2 en 7 wij kunnen ook adviseren om een ontvochtigings machine te huren wij komen dan een week later weer meten als de vochtigheid goed is gaan we de vloer instaleren.
 13. De vochtigheid in de vloer mag 2% zijn als deze hoger is installeren we de vloer niet. Tenzij aan punt 2 -7 - 12 is voldaan.
 14. De korting op het installeren van de vloer die door de vloerenleverancier aan de klant word belooft accepteren wij niet. We maken een prijsafspraak volgens uitgebrachte offerte.
 15. Wij koppelen geen gas of elektra af wij sluiten ook niets aan wij sleutelen aan geen enkele installatie als er iets in de weg staat gaat de vloer daar om heen.
 16. Het maken van een kelderluik of luik voor een kruipruimte is meerwerk dat aan het licht komt tijdens het installeren van de vloer en valt onder meerwerk. Het maken van een luik kost € 35,00 denk aan extra aluminium voor de afwerking van het luik.
 17. Het wegwerken van kabels achter de hollewand plint valt onder meerwerk dit kost € 35,00. Wij installeren geen electriciteits kabel achter de plint.
 18. De klant garandeerdt ons dat zijn huis geen gebreken vertoond die de geinstalleerde vloer nadelig kunnen beinvloeden.